Palmason med hat trick i LSK-målshow

Slo Start 4-1.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Palmi Palmason scoret tre ganger og ble den store helten da Lillestrøm slo Start 4-1 i eliteserien søndag.

Start kom til Åråsen med en marerittaktig statistikk. Ikke siden 1994 hadde sørlendingene tatt poeng mot LSK i sistnevntes lekegrind, men med to strake borteseirer forut for søndagens kamp øynet Mons Ivar Mjeldes mannskap et håp om å bryte marerittrekka. Slik gikk det ikke.

I stedet fikk de 5583 tilskuere på Åråsen se et LSK som sprudlet og tok en enkel seier. Det siste skal islandske Palmason ha en stor del av æren for.

Det var imidlertid lagkamerat Erling Knudtzon som fort kunnet åpnet scoringsballet på Åråsen allerede etter tre minutters spill. Spissen kombinerte fint med Moryké Fofana på venstresiden og fikk avslutte alene med Start-keeper Terje Reinertsen. Sistnevnte avverget på mesterlig vis.

Etter en snau halvtimes spill var det burvokteren i motsatt ende av banen, LSKs Arnold Origi, som avverget scoring. Espen Børufsens avslutning fra god posisjon ble stoppet med en meget god inngripen.

Ustoppelige Palmason Så overtok imidlertid Palmason scenen. Etter 34 minutters spill møtte islendingen et innlegg fra Bjørn Helge Riise med hodet og stanget ballen i nettet bak Start-keeper Reinertsen. Ufortjent med LSK-ledelse var det ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer