Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pampers United mer enn nok mot Vålerenga

ULLEVAAL (Dagbladet): Vålerenga- Brann 0- 1. - Nå kan du vel sette alle spillerne som er igjen i Bergen på transferliste, så vi får litt penger i kassa, jublet Brann-spillerne i retning klubbdirektør Bjørn Dahl etter gårsdagens sjokkseier. Selv kalte de seg ikke for Brann, men for Pampers United.Valencia senket Vålerenga

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se Video i Realplayer


»Nordlie etter Vålerenga-tapet


Til overraskelse for alle holdt bleielaget både tett, og scoret.

- Seiersmålet var første scoringen min i Tippeligaen. Det var også første gang jeg spilte rein spiss på A-laget. Vanligvis spiller jeg høyre midtbane. Det er der jeg føler meg mest hjemme, sier en jublende glad Alex Valencia (20) til Dagbladet etter kampen.

Scoringen kom på bleielagets andre sjanse og tredje avslutning i kampen.

Utrolig følelse


- Da Joachim Walltin falt, var jeg plutselig helt alene. Det var en utrolig følelse å se ballen trille i mål. Da vi gikk på banen, hadde vi ingen ting å tape. Seiersmålet var ikke bare en positiv opplevelse, men en takk for alt slitet, sier matchvinner Alex Valencia.

Brann hadde åtte spillere sjukmeldt, den siste som måtte bli hjemme var Thorstein Helstad. I tillegg til tre ungdommelige debutanter (Marcus Bakke, Kjetil Norland og Morten Kolseth), stilte Brann med en innbytter som ble hentet inn klokka fire natt til søndag (Paal Korneliussen).

- Det var en skandale at kampen ble spilt. Det er farlig å spille med virus. Tida vil vise om også noen av gårsdagens spillere blir sjuke, sier Brann-trener Teitur Thordarson

Veldig stolt


Før kampen var det eneste han forlangte at spillerne skulle krige i 90 minutter, og la kula gå.

- Jeg er veldig stolt av prestasjonen ute på banen. Seieren var helt utrolig. At Vålerenga ikke scoret, er nesten ikke til å tro. Samtidig hadde vi den nødvendige flaksen, sier Teitur Thordarson.

- Vi var forbannet for at kampen ikke ble utsatt, og kjempet som løver. Det var heldig for Fotballforbundet at vi vant, sier Brann-keeper Magnus Kihlstedt.

- Vi visste at Vålerenga ville styre kampen, men tok dem på knallhard jobbing, sier Brann-kaptein Svante Samuelsson.

Utsettelse?


- Dette hadde jeg ikke trodd. Samtidig synes jeg synd på Vålerenga, som ikke lykkes med noe for tida, sier høyreback Geirmund Brendesæther.

Torsdag spiller Brann avgjørende UEFA-cupkvalifisering mot Liepajas Metalurgs fra Latvia (1- 1 i første kamp).

- Hvis det ikke er bedring på sjukesituasjonen i dag, vurderer vi å be UEFA om utsettelse av torsdagskampen, sier Brann-direktør Bjørn Dahl til Dagbladet.

JUBLER: Svante Samuelsson (t.v.) gratulerer matchvinner Alex Valencia.
SJOKKMÅLET: Brann-spissen Alex Valencia scorer sitt første mål i tippeligaen.