Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Panama stoppet USAs gullrekke

Hadde 26 gruppekamper uten tap i Gold Cup.

1-0: Verken tidligere Start-spiller Clarence Goodson (t.v.) eller keeper Tim Howatd kan hindre at Panamas Luis Tejada scorer åpningsmålet.  Foto: Scott Audette, Reuters/Scanpix
1-0: Verken tidligere Start-spiller Clarence Goodson (t.v.) eller keeper Tim Howatd kan hindre at Panamas Luis Tejada scorer åpningsmålet. Foto: Scott Audette, Reuters/Scanpix Vis mer

Panama - USA 2-1.

Panama gjorde slutt på USAs rekke på 26 kamper i gruppespillet uten tap i Gold Cup i natt. Dermed er laget klart for kvartfinalen i turneringen.

Luis Tejada ga Panama 1-0 i denne Concacaf Gold Cup-kampen etter 19 minutter, mens Gabriel Gómez økte til 2-0 på straffe ni minutter før pause. Clarence Goodson reduserte til 12 for USA i det 67. minutt, men flere scoringer ble det ikke, og dermed sikret Panama seg sin første seier over USA på de ni kampene lagene har spilt.

USA har heller aldri tapt en kamp i gruppespillet i noen av de Gold Cup-turneringene landet har spilt, så kampen ble på mange måter historisk.

Det er de to beste lagene som går videre til cupspillet i turneringen, og amerikanerne har fortsatt sjansen til å gå videre, for landet ligger på annenplass bak Panama i gruppe C.

(NTB)

REDUSERING: Clarence Goodson i svevet i det han setter inn 1-2 for USA.Foto: Chris O'Meara, AP/Scanpix
REDUSERING: Clarence Goodson i svevet i det han setter inn 1-2 for USA.Foto: Chris O'Meara, AP/Scanpix Vis mer