Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pang-start

Bergenseren Anders Styve (26) slo til med en drømmedebut som proffbokser. Etter 64 sekunder gikk motstanderen Ray Shanks (36) i gulvet for tredje gang, og kampen var avgjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Var det bare 64 sekunder? spør en litt overrasket Styve til Dagbladet.

Styve åpnet litt forsiktig, men så dro han til med en skikkelig høyre. Shanks gikk i gulvet, men reiste seg. Styve klinket til med en ny tøff slagserie og Shanks gikk i gulvet på ny. Nok en gang reiste amerikaneren seg. Men et nytt kontant slag fra Styve avgjorde kampen til bergenserens fordel.

Rolig

Styve var svært rolig og avbalansert etter drømmedebuten. - Hvordan kan du være så rolig?

- Det her er bare begynnelsen på profflivet og jeg har vært gjennom atskillig tøffere oppgaver enn dette. Jeg har vært med i gamet lenge , sier Styve.

Styve har vært gjennom 162 kamper som amatørbokser og vunnet de fleste.

Fortsetter i Danmark

Neste oppgave blir en kamp i Danmark den 3. november. Hvem han møter er foreløpig usikkert, men beskjedne Styve regner med det vil gå noen år før det blir tittelkamp.

- Det vil nok ta tid og jeg trenger også tid selv. Jeg trenger litt tid for å matches. Om 2-3 år kan det bli en tittelkamp, sier Anders Styve.

KNALLSTERKT: Anders Styve overbeviste i proffdebuten mot Ray Shanks.