Therese Johaug comeback

Pangstarten: Mye bedre enn Charlotte Kalla

Therese Johaug ekstremt sterk.

VAKKERT: Therese Johaug gikk pent på ski i come backet. Det var et løp i verdensklasse klart sterkere enn Charlotte Kallas svenske åpningsrenn. FOTO: Terje Pedersen / NTB scanpix
VAKKERT: Therese Johaug gikk pent på ski i come backet. Det var et løp i verdensklasse klart sterkere enn Charlotte Kallas svenske åpningsrenn. FOTO: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OM det skulle være nødvendig:

  • Therese Johaug er tilbake, og resten av den lille skiverdenen er advart om hva det betyr for vinterens resultatlister.

For det var jo ikke slik som den nye sindige kvinnetreneren Ole Morten Iversen beroligende sa til Therese rett etter at hun kom i mål:

- Det er ikke sa farlig dette, fastslo han, men så enkelt blir det ikke for Charlotte Kalla og resten av de utenlandske konkurrentene framover.

Internasjonalt kvinnelangrenn er definitivt ikke det samme med Therese Johaug tilbake i sporet.

DETTE var løpet som Therese Johaug egentlig hadde tenkt at hun kunne tåle å tape. Uansett hvor nervøs hun følte seg før start, har hun på merkbart vis fått kontroll over karrieren sin:

- Jeg vet at det blir spesielt i det første rennet. At jeg kommer til å stresse litt ekstra. Men det kommer uansett flere sjanser, sa hun da vi pratet om sesongstarten for noen uker siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer