Panikk etter Rivaldo-trussel

Barcelona innfridde Rivaldos lønnskrav på under et halvt døgn da den brasilianske superstjernen truet med å slutte i klubben.

I går gikk Rivaldo ut på sin hjemmeside og krevde at Barcelona i løpet av ti dager fikk gjennomført den lønnsforhøyelsen han ble lovet i fjor høst.

Ifølge Barcelona er konflikten historie allerede i dag.

- Vi har fått kontakt med spillerens agent Carlos Lage, og saken ble løst fort. Denne klubben har en tradisjon for å holde løftene sine, sier Barca-direktør Anton Perera.

Barcolona mener hele krangelen var en misforståelse, og understreker at Rivaldo spiller for klubben allerede på treningsleiren i Sveits i morgen.

- Alle store stjerner fortjener uansett spesialbehandling, sier Perera og gjentar på nytt at 29-åringen ikke er til salgs.

- Vi vet at mange klubber er interessert i ham, fordi han er en av verdens beste spillere. Han blir i Barcelona.

Rivaldo kom til Barcelona i 1997 og har kontrakt med klubben ut 2003. Ifølge stjernen svarte aldri Barce-president Juan Gaspart på purringene hans om lønnsforhøyelsen.

- Det ble offentliggjort med pomp og prakt at jeg skulle få mer lønn. De glemte å lage like mye lyd når de skulle gjennomføre det. Jeg har fortsatt ikke fått økningen, skrev Rivaldo i går.

(Dagbladet.no)