Panikk etter Rivaldo-trussel

Barcelona innfridde Rivaldos lønnskrav på under et halvt døgn da den brasilianske superstjernen truet med å slutte i klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går gikk Rivaldo ut på sin hjemmeside og krevde at Barcelona i løpet av ti dager fikk gjennomført den lønnsforhøyelsen han ble lovet i fjor høst.

Ifølge Barcelona er konflikten historie allerede i dag.

- Vi har fått kontakt med spillerens agent Carlos Lage, og saken ble løst fort. Denne klubben har en tradisjon for å holde løftene sine, sier Barca-direktør Anton Perera.

Barcolona mener hele krangelen var en misforståelse, og understreker at Rivaldo spiller for klubben allerede på treningsleiren i Sveits i morgen.

- Alle store stjerner fortjener uansett spesialbehandling, sier Perera og gjentar på nytt at 29-åringen ikke er til salgs.

- Vi vet at mange klubber er interessert i ham, fordi han er en av verdens beste spillere. Han blir i Barcelona.

Rivaldo kom til Barcelona i 1997 og har kontrakt med klubben ut 2003. Ifølge stjernen svarte aldri Barce-president Juan Gaspart på purringene hans om lønnsforhøyelsen.

- Det ble offentliggjort med pomp og prakt at jeg skulle få mer lønn. De glemte å lage like mye lyd når de skulle gjennomføre det. Jeg har fortsatt ikke fått økningen, skrev Rivaldo i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer