Panzer-Hagen klemmer til

Vålerengas midtstopper Erik «Panzer»- Hagen er nådeløs på banen. Utenfor er han ikke et hakk bedre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): I nyeste nummeret av Vål'enga Magasin røper «Panzer-Hagen», kallenavnet skyldes selvfølgelig spillestilen, hvilke Tippeliga-spillere han ikke liker. Og karakteristikkene er lite flatterende.

RBKs toppscorer Harald Brattbakk er en feiging. Molde-juvelen Magne Hoseth er en kjekkas som tror han er noe. Mens Lyns nye svenske spiss Peter Markstedt er ei sutrekråke.

Riseth-refs

Verst går det likevel utover Rosenborgs landslagsstopper Vidar Riseth:

«Rævsleiker» og «riksklyse» er merkelappene fra Vålerengas tøffe midtstopper.

- Det er for mange som sier ting halvveis. Jeg sier bare det jeg mener. Jeg har ikke til hensikt å ta folk, sier Erik Hagen, som står inne for karakteristikkene da Dagbladet spør ham i garderoben etter gårsdagens kamp mot Glimt.

- Frykter meg

- Men å kalle Vidar Riseth en rævslikker er vel ganske drøyt?

- Det er det jeg mener. Han er type som aldri kritiserer treneren, og jatter med. Han liker vel å ha det slik, sier Hagen til Dagbladet.

- Jeg kommenterer aldri slike ting, sier Vidar Riseth til Dagbladet. Magne «Titten Tei» Hoseth kommenterer lista slik:

- Han får nå bare si hva han mener. Det er vel et bevis på at han frykter meg, sier Molde-spilleren.

Det var på Dagbladet.no i 2001 at Hagen røpet at han hadde ei liste over spillere som han hadde noe uoppgjort med. Men da ville han ikke ut med navn. I ettertid har Klanens faste rop til spillere som får røff behandling av Erik Hagen vært: «Du er på lista til Hagen.»

Nå foreligger altså lista.

HAGENARBEID: Motspillerne til Vålerengas Erik Hagen får på pungen. Her er det Glimts Aasmund Bjørkan som får føle Hagens vrede i serieåpningen på Ullevaal i går.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer