Panzer-Hagen slipper med tilsnakk

Fotball-Norge ler ikke av Erik «Panzer»-Hagens verbale sleivspark mot navngitte Tippeliga-spillere. Men VIF-stopperen slipper unna med tilsnakk i egen klubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i det nyeste nummer av det uavhengige supporterbladet Vål'enga Magasin at Erik Hagen røpet sin «verstingliste». Der får blant annet Rosenborg-stopper Vidar Riseth merkelappen «riksklysa», Moldes Magne Hoseth blir kalt «Titten Tei» og Lyn-spiss Peter Markstedt er en «sutrekråke».

Tvilsom image

- Jeg vet ikke om han prøver å leke Vinnie Jones. Det er vel det nærmeste man kommer slik dumskap i Norge, sier den gamle Lillestrøm-kjempen Torgeir Bjarmann til Dagbladet.

Bjarmann karakteriserer uttalelsene som dårlig underholdning.

- Ut ifra mine egne kjøreregler som spiller, så gjør man ikke slik. Kritikk av motspillere vil bare slå tilbake på deg sjøl, sier Bjarmann, som nå er fotballekspert i NRK.

Landslagets assistenttrener Stig Inge Bjørnebye velger å kommentere Hagens utbrudd slik:

- En slik image er tvilsom. Erik Hagen bør konsentrere seg om andre ting på fotballbanen enn å fri til Klanen, sier Bjørnebye til Dagbladet.

Lite heldig

VIF-direktør Kjetil Siem mener at Hagens beskrivelser av navngitte motstandere er lite heldige for både Hagen og Vålerenga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.