FERDIG I VÅLERENGA: Erik «Panzer» Hagen forlater Vålerenga til fordel for mer hjemlige trakter og nyopprykkede Hønefoss. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
FERDIG I VÅLERENGA: Erik «Panzer» Hagen forlater Vålerenga til fordel for mer hjemlige trakter og nyopprykkede Hønefoss. Foto: Håkon Mosvold Larsen, ScanpixVis mer

Panzer klar for Hønefoss

Løses fra kontrakten med Vålerenga.

||| (Dagbladet): Erik «Panzer» Hagen (34) skal spille for nyopprykkede Hønefoss de neste to sesongene. Han blir løst fra kontrakten med Vålerenga.

- Vi ønsker å forsterke stallen med en annen type midtstopper som utfyller de vi har. Hagen ønsker å avslutte karrieren i Hønefoss, og etter skadeproblemene er han i øyeblikket rangert bak de stopperne vi har. Derfor er dette den beste løsningen både for Hagen og Vålerenga, sier Vålerengas sportsdirektør Truls Haakonsen til klubbens hjemmeside.

Erik Hagen spilte for Vålerenga fra 2000 til og med 2004. Deretter dro han til russiske Zenit St. Petersburg. Etter et mislykket låneopphold i Wigan i 2008, kom han tilbake til Vålerenga.

- Jeg har ekstremt mye å takke Vålerenga for. Det er Vålerenga jeg kan takke for den fotballspilleren jeg er. Jeg har hatt fem fantastiske år, sier han til VIF TV.

Årene etter at han kom tilbake, har imidlertid ikke blitt like fantastiske. Hagen har trøblet med skader og ikke klart å etablere seg på laget til Oslo-klubben.

Nå får han dessuten kortet ned reiseveien til trening betraktelig. Hagen har pendlet til og fra Oslo fra hjemstedet Veme, som ligger like utenfor Hønefoss.