Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Panzer»-makker signerte for Liverpool

Tar av presset på Carragher og Agger.

(Dagbladet.no): Liverpool forsterker forsvaret med Marek Saparas landsmann Martin Skrtel.

Benitez er naturlig nok fornøyd med nyervervelsen fra Erik Hagens klubb Zenit St. Petersburg. Liverpool-manageren sammenligner ham like gjerne med Anfield-ikonet Jamie Carragher.

- Han har et veldig konkurranseinstinkt, men for meg er det hans mentale styrke som skiller seg ut. Etter å ha sett ham i noen kamper, vil jeg si at han mentaliteten hans minner om «Carras». Det tror jeg er veldig positivt for laget, sier Liverpool-sjefen til klubbens egne hjemmesider. 

Skrtel er heller ikke tiltenkt noe liv i skyggen av Carragher og Agger. Benitez har nemlig stor tro på at slovaken kan utfordre de etablerte førstevalgene i midtforsvaret.

- Han har kvalitetene som kan gjøre ham til et problem for dem, men et hyggelig problem for meg når jeg skal bestemme hvem som skal spille i fremtiden, understreker Benitez og legger til at det ikke trenger å være snakk om fjern fremtid.

- Han har både erfaring og ferdigheter nok til å spille for oss så snart som mulig. 

Erik Hagens tidligere lagkamerat i Zenit har skrevet under på en avtale som binder ham til Anfield-klubben frem til 2012 og har fått tildelt draktnummer 37.


Grønt lys for Sissoko-overgang

-MENTAL STYRKE SOM «CARRA»: Rafa Benitez kan stolt posere sammen med mannen han mener har den samme mentaliteten som Jamie Carragher, Martin Skrtel. Foto: AFP/Scanpix
-MENTAL STYRKE SOM «CARRA»: Rafa Benitez kan stolt posere sammen med mannen han mener har den samme mentaliteten som Jamie Carragher, Martin Skrtel. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

Benitez\' brennende ønske om å sikre seg Javier Mascherano på permanent basis, har ført til mange spekulasjoner rundt Momo Sissokos fremtid på Anfield.

Nå melder Sissoko at ting er i ferd med å skje på overgangsfronten.

- Agenten min, Juventus og Liverpool jobber alle med avgangen til Torino, som er nært forestående, sier Sissoko ifølge Daily Telegraph. 

Midtbanespilleren legger ikke skjul på at han håper brikkene faller på plass.

- Jeg er forsatt Liverpool-spiller, men jeg går og venter på gode nyheter hvert øyeblikk. Jeg er uansett entusiastisk vedrørende et nytt eventyr i Italia med «Bianconeri», uttaler Sissoko som kom til Liverpool fra Valencia i 2005.

Lenge på Ranieris ønskeliste

Så sent som i sommer takket Sissoko nei til muligheten for å bli Juve-spiller, og skrev i stedet under på en ny fireårskontrakt med Liverpool.

Manglende førstelagsspill denne høsten har imidlertid snudd opp ned på situasjonen for spilleren fra Mali, og han har signalisert at han kunne tenke seg en ny klubb i løpet av overgangsvinduet.

Dette har fått Juventus-trener Claudio Ranieri til å mobilisere nok et fremstøt mot spilleren han jobbet med som sjef for Valencia.

SERIEMESTER MED PANZER: Martin Skrtel(t.v.) kommer til Liverpool som nybakt seriemester i Russland sammen med Erik Hagen og Zenit St. Petersburg
PÅ VEI UT: I likhet med forhenværende lagkamerat Bolo Zenden (t.h.) kan Momo Sissoko være på vei bort fra Liverpool
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media