Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Panzer» og dos Santos klatrer ned Plaza

Freddy dos Santos gruer seg fælt.

(Dagbladet.no): Erik «Panzer» Hagen har forlengst bevist at han er en tøffing på fotballbana. Nå skal han og klubbkompis Freddy dos Santos rapellere ned Oslo Plaza. Så gjenstår det å se hvor tøffe VIF-gutta er i de høyere luftlag.

For magasinet Zine har nemlig utfordret lagkompisene, og dos Santos sine uttalelser kan tyde på at han angrer en smule.

- Jeg gruer meg noe sinnsykt, og er rett og slett livredd. Kan ikke påstå at jeg er så veldig høy i hatten med tanke på dette, sa dos Santos til Vålerengas nettside etter befaringen i dag.

- Like redd som meg

Og han har aldri rappelert noensinne - før i dag. «Panzer» droppet like godt treningsøkten, men dos Santos har ingen tro på at midtstopperen har nervene under kontroll.

- Jeg tror nok Erik er like redd som meg. I motsetning til meg, har han et image å ta vare på da, så får vi se om det stemmer. Vi får bare hive oss ut i det, og la det stå til.

For han innser at det blir vanskelig å hoppe av nå, 104 meter til tross.

- Heldigvis har vi jo ikke noe press på oss da, siden Vålerenga sendte ut pressemelding om dette i dag, svarer Vålerengas toppscorer - ironisk.

<B>104 METER: Oslo Plaza (t.v) rager 104 meter over bakken. Kanskje ikke så rart VIF-duoen gruer seg.
<B>TØFFINGER PÅ BANA: Freddy dos Santos og Erik Hagen har hatt mye å juble for på fotballbana denne sesonge. Så får det vise seg om gliset er like stort når Oslo Plaza skal overvinnes.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media