Panzer vil til tyrkisk fotball

Var nær Galatasaray i vinter.

(Dagbladet.no): Erik «Panzer» Hagen leter etter ny klubb. Øverst på ønskelista står en klubb i Tyrkia.

- Jeg vil til et land der de spiller tilnærmet samme type fotball som i Russland. Den er veldig ballebsittende og passet meg ypperlig. Jeg har gitt beskjed om at en klubb i Tyrkia ville være helt optimalt, sier Hagen til VG.

Panzer mistet plassen i Zenit St. Petersburg i fjor, og i vårsesongen i år var han leid ut til Premier League-laget Wigan. Han fikk bare en førstelagskamp, og har mistet plassen på landslaget.

- Jeg brenner etter å få spille på landslaget igjen. Dessverre har jeg nesten ikke spilt klubbfotball det siste halve året, sier han.

Panzer var imidlertid svært nær å havne i tyrkisk fotball allerede i januar. Han fortalte til Dagbladet.no at han var svært nær en overgang til Galatasaray, men at tyrkerne trakk seg like før Wigan kom på banen.

- Det var så nære at det var like før vi bestilte billetter for å dra ned og forhandle med dem. Jeg vet ikke hva som skjedde. Det gikk fra at de trengte meg i kamp på lørdag til at de plutselig ikke trengte midtstopper i det hele tatt, sa Hagen.

Han er fast bestemt på at han ikke vil tilbake til Russland uansett. Han sa også nylig at det ikke er aktuelt å returnere til norsk fotball foreløpig. Helst vil han sørover.

- Trivsel i forhold til bosted blir en viktig faktor i valg av ny klubb nå, sier Hagen.

PANZERBRASSE: Erik Hagen scoret et praktfullt brassemål mot Tyrkia da Norge tapte 1-2 på Ullevaal i fjor. Nå håper han å få spille mer mot tyrkiske motstandere. Foto: Eirik Helland Urke
PANZERBRASSE: Erik Hagen scoret et praktfullt brassemål mot Tyrkia da Norge tapte 1-2 på Ullevaal i fjor. Nå håper han å få spille mer mot tyrkiske motstandere. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Panzer vil til tyrkisk fotball