Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Panzer vurderer å tilgi AC Milan

Hvis de slår ut Barca.

(Dagbladet.no): Erik Hagen er en mann som ikke aksepterer all verden. I sinne og skuffelse vraket han AC Milan som favorittlag etter nederlaget mot Liverpool i Champions League-finalen i mai i fjor.

I kveld kan AC Milan spille seg til en ny finale, mot Arsenal, dersom de slår Barcelona i semifinalen på Nou Camp i kveld.

I St. Petersburg sitter en norsk landslagsstopper og funderer på om han skal tilgi sine gamle helter som må ta inn 0-1 fra San Siro.

- Hvis de vinner i Barcelona, da går jeg i tenkeboksen, sier Zenit-stopperen til Dagbladet.no.

Den hardtspillende 30-åringen skiftet ut Milan på flekken da 3-0 ble til 3-3 og tap på straffekonkurranse i Istanbul.

Trøbbel i playstation-spill

- En klubb med så dårlig innsats at de gir bort en 3-0-ledelse, fortjener ikke fans. Nå er Bologna mitt nye lag, ikke mer Milan.

Sa Hagen, som i ettertid også mislikte nettopp Bologna. Fordi han stadig vekk tapte med laget på playstationspillet Pro Evolution Soccer, en velkjent fritidssyssel for norske fotballproffer.

DETTE FIKK HAGEN TIL Å VRAKE MILAN: Paolo Maldini og Milan kastet bort en tremålsledelse og tapte Champions League-finalen i fjor. Foto: Scanpix/Ap
DETTE FIKK HAGEN TIL Å VRAKE MILAN: Paolo Maldini og Milan kastet bort en tremålsledelse og tapte Champions League-finalen i fjor. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Jeg får vel bare innrømme det. Jeg spiller med Milan igjen, Jeg fikk rundjuling med Bologna. Men det er fordi jeg hater å tape at jeg begynte med Milan igjen.

Milan er nemlig fortsatt i i Panzers følelsesmessige svartebok, selv om han kommer til å heie på dem i kveld. Det er bare fordi han foretrekker italiensk fotball framfor spansk.

- Du følger fortsatt med på Milan?

- Jeg bryr meg ikke så mye lenger, men jeg håper de vinner. Jeg har sagt at jeg skal ta ett års pause fra Milan. Så får vi se, sier Panzer.

Ronaldinho overvurdert?

I dagens Dagbladet forteller den knallharde stopperen at han synes Barca-stjernen Ronaldinho er overvurdert som spiller.

- Han sammenliknes med de aller største navnene i fotballhistorien, men det blir for meg feil. Han når ikke typer som Maradona og Zidane til anklene engang, sier Hagen.

Som forøvrig har andret sitt syn på engelsk fotball siden sist.

Panzer vurderer å tilgi AC Milan

- Jeg og broren min Rune har snakket om det. Vi hater egentlig engelsk fotball, men nå begynner det å bli bra. Det skyldes at de nesten ikke har engelske fotballspillere igjen på lagene. Det er bare å se på Chelsea og Arsenal. De som gjør det dårlig i Premier League har mange engelske spillere, sier Panzer.

• Din kommentar: Er italiensk, engelsk eller spansk fotball verdens beste?

GIR IKKE VED DØRENE: Tidligere VIF-stopper Erik Hagen har tatt Milan inn i varmen igjen, men foreløpig bare på playstation.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling