Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pappa Agassi utklasset Rafter

Den nybakte tennispappaen Andre Agassi utklasset hjemmehåpet Patrick Rafter i Masters-turneringen i Sydney.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tredjerangerte Agassi storspilte på åpningsdagen i den åtte mann store eliteturneringen som avslutter tennissesongen. Amerikaneren vant med sifrene 6-2, 6-4 på bare 73 minutter.

Rafter var fullstendig skadefri for første gang siden US Open i august, men gjorde mange feil og virket rusten, skriver Reuters.

Før turneringen skrøt australieren voldsomt av Agassi.

- Spillet hans er så komplett at han kan ydmyke enhver spiller på banen på en god dag, sa Rafter da.

I natt fikk han sjøl smake den ydmykelsen.

Agassi spilte sin første kamp etter at han har hatt pause for å gifte seg med Steffi Graf og å få med seg at sønnen deres Jaden Gil skulle komme til verden sist måned.

Etter kampen fikk han stående applaus av det 10 000 personer sterke publikumet mens han svarte på spørsmål om kone og barn.

- Det føles godt. Det er helt nytt for meg. Det er svært få ting i livet du setter så stor pris på, og jeg må si at det du setter størst pris på er ditt eget barn.

De «settene» Agassi har spilt på hjemmebane den siste tida har både vært en distraksjon og en motivasjon for den tidligere verdenseneren.

- Jeg ville lyve om jeg ikke sa at jeg har fokusert på andre ting i det siste, men når det er sagt har jeg holdt formen vedlike og forberedt meg, og så er det jo virkelig motiverende.

(Dagbladet.no)

FORDEL PAPPA: Andre Agassi og Steffi Graf fikk en sønn sist måned. I dag var den nybakte far tilbake på banen med seier.
Hele Norges coronakart