BARCELONA-JAKT: De spanske seriemesterne har allerede kjøpt David Villa fra Valencia. Nå bekrefter Barca at de har tatt kontakt med Arsenal om Cesc Fabregas. Her er de to sammen på landslagstrening. Foto: REUTERS/Juan Medina
BARCELONA-JAKT: De spanske seriemesterne har allerede kjøpt David Villa fra Valencia. Nå bekrefter Barca at de har tatt kontakt med Arsenal om Cesc Fabregas. Her er de to sammen på landslagstrening. Foto: REUTERS/Juan MedinaVis mer

Pappa Fabregas tror Arsenal slipper sønnen

Nå bekrefter Barca kontakt.

|||(Dagbladet): Forsommerens store overgangsføljetong er Cesc Fabregas (23) og Barcelona.

Arsenal ønsker ikke å selge, men pappa Francesc Fabregas tror londonklubben på den måten bare forlenger pinen.

- For øyeblikket har han en kontrakt med Arsenal. Jeg har følelsene at de ikke har lyst til å selge, men at de til slutt tillater Cesc å dra, sier Fabregas senior til Radio Marca.

Barca venter Barcelona-direktør Joan Oliver sier i dag at katalanerne har tatt kontakt med Arsenal, uten at et bud er sendt over.

- Vi har ikke hastverk, du vet aldri hvor lang tid slike forhandlinger tar, sier Oliver.

Pappa Fabregas er redd oppstyret blir en belastning for midtbanespilleren før og under VM-sluttspillet.

- Cesc tenker nå bare på det spanske landslaget, men han vil ha overgangen fullført så raskt som mulig. Jeg vet ikke hvordan dette blir, men jeg tror vi må respektere spillernes avgjørelse og ønsker, sier pappa.

Arsenal hentet playmakeren fra nettopp Barcelona da han bare var 17. Forrige sesong ble han Arsenal-kaptein og undertegnet en åtteårskontrakt i 2006.

Ble mann i Arsenal
Den avtalen er nok lite verd dersom han vil bort. I britiske aviser er det blitt spekulert i at Fabregas verdsettes til omlag 470 mill. kroner.

- Cesc har alltid blitt inspirert av Arsene Wenger, og vi er takknemlige mot Arsenal. De har gjort vår sønn til en mann. Nå vil vi bare avslutte dette, sier pappa Fabregas.

MÅLSCORER: Cesc Fabregas nettet 19 ganger fra sin midtbaneposisjon denne sesongen. Foto: AFP/GLYN KIRK
MÅLSCORER: Cesc Fabregas nettet 19 ganger fra sin midtbaneposisjon denne sesongen. Foto: AFP/GLYN KIRK Vis mer