Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pappa fløy inn dama

Kaja Eckhoff skal inspirere til nytt Emil-gull.

(Dagbladet.no): Hun hadde egentlig ikke mulighet til å ta turen, men da pappa Hegle Svendsen stilte helikopter til disp, da ble det Sverige-tur på Emil Hegle Svendsens kjæreste, Kaja Eckhoff.

Torsdag kveld satt hun hjemme i sofaen og så Emil ta VM-gull på normaldistansen, men da Norge tok sølv på stafetten i går var hun på plass.


- Da faren til Emil kunne fikse helikoptertransport, kunne jeg jo ikke takke nei, sier Kaja til TV-Adressa.

Etter ni timer på nattbussen fra Oslo til Trøndelag og en time i lufta, så hun kjæresten hjelpe Norge til andreplass i går.

Og Emil mener dét kan ha vært oppskrift på suksess.


- Jeg tror hun koste seg, og håper hun er fornøyd hun også, sier VM-helten.

Men med tett program blir det ikke tid til mye kjærestekos, allerede i dag er det fellesstart med nye muligheter for Hegle Svendsen.


- Jeg veksla vel tre ord, hei, fornøyd og glad i deg, sier Kaja Eckhoff, som selv er skiskytter, og søster til Emil-kollega Stian.

KJÆRESTEEKSPRESS: Kaja Eckhoff nølte ikke med å ta luftveien da pappa Hegle Svendsen ordnet helikoptertransport til Østersund. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
KJÆRESTEEKSPRESS: Kaja Eckhoff nølte ikke med å ta luftveien da pappa Hegle Svendsen ordnet helikoptertransport til Østersund. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

Så gjenstår det bare å se om innfløyet dame kan hjelpe Emil Hegle Svendsen til nytt gulløp i formiddag.

image: Pappa fløy inn dama
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media