Pappa Fowler fikset ny høytid for alle røde Liverpool-hjerter

Liverpool- Arsenal 2-0. Robbie Fowler og Liverpool-gutta kjører voggevarianten brasilianske Bebeto ga verden under USA-VM. Ikke til å undre på det. For på torsdag ble Fowler «daddy cool». I går nedkom han med en scoring av de sjeldne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter forrige sesongs mange skandaler er Robbie Fowler endelig tilbake der alle røde Liverpool-hjerter vil at han skal være. Og - som nybakt pappa håper alle at den turbulente tida både på og utenfor fotballbanen er over. For etter å ha tømt seg på TV og gjort offentlig bot med grøtet stemme og tårevåte øyne i beste sendetid for et par uker siden, er Robbie Fowler en ny mann. # Akkurat like giftig som han det glapp for.

Åtte minutter tok det Robbie Fowler å gjøre Arsenal og Arsene Wengers ettermiddag til et mareritt. Og av alle praktfulle scoringer så langt i Premier League hører denne hjemme blant de flotteste. Og enda bedre for Liverpool-fansen - prosjektilet fra snaue 30 meter løfter presset fra guttens skulder.

Og Liverpool flere hakk oppover på tabellen.

Arsenal - som nå har to strake tap - var ikke to mål dårligere enn Liverpool. Arsenal var gode de, i store perioder. Men Nicolas Anelka er i Madrid og de som er igjen får det ikke til foran mål. Hvilket betyr at den frittalende kamerat Wenger, som sikkert finner en tabloid knagg å henge dette nederlaget på også, er på tidlig og betydelig etterskudd.

Patrik Berger ga Liverpool ro og sesongens første Anfield-glede da han gjorde 2-0 15 minutter før slutt. Der og da luktet det mer 1-1 enn dobbel dose for Liverpool. Men Arsenal trøbler, og sjøl den smule trøst et reduseringsmål ville gitt klarte ikke Davor Suker å slå inn fra straffemerket i sluttminuttet.

Etter to strake tap for Manchester United og Liverpool er det stramme masker på Highbury.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer