Pappa Fowler fikset ny høytid for alle røde Liverpool-hjerter

Liverpool- Arsenal 2-0. Robbie Fowler og Liverpool-gutta kjører voggevarianten brasilianske Bebeto ga verden under USA-VM. Ikke til å undre på det. For på torsdag ble Fowler «daddy cool». I går nedkom han med en scoring av de sjeldne.

Etter forrige sesongs mange skandaler er Robbie Fowler endelig tilbake der alle røde Liverpool-hjerter vil at han skal være. Og - som nybakt pappa håper alle at den turbulente tida både på og utenfor fotballbanen er over. For etter å ha tømt seg på TV og gjort offentlig bot med grøtet stemme og tårevåte øyne i beste sendetid for et par uker siden, er Robbie Fowler en ny mann. # Akkurat like giftig som han det glapp for.

Åtte minutter tok det Robbie Fowler å gjøre Arsenal og Arsene Wengers ettermiddag til et mareritt. Og av alle praktfulle scoringer så langt i Premier League hører denne hjemme blant de flotteste. Og enda bedre for Liverpool-fansen - prosjektilet fra snaue 30 meter løfter presset fra guttens skulder.

Og Liverpool flere hakk oppover på tabellen.

Arsenal - som nå har to strake tap - var ikke to mål dårligere enn Liverpool. Arsenal var gode de, i store perioder. Men Nicolas Anelka er i Madrid og de som er igjen får det ikke til foran mål. Hvilket betyr at den frittalende kamerat Wenger, som sikkert finner en tabloid knagg å henge dette nederlaget på også, er på tidlig og betydelig etterskudd.

Patrik Berger ga Liverpool ro og sesongens første Anfield-glede da han gjorde 2-0 15 minutter før slutt. Der og da luktet det mer 1-1 enn dobbel dose for Liverpool. Men Arsenal trøbler, og sjøl den smule trøst et reduseringsmål ville gitt klarte ikke Davor Suker å slå inn fra straffemerket i sluttminuttet.

Etter to strake tap for Manchester United og Liverpool er det stramme masker på Highbury.