Erling Braut Haaland:

Pappa Haaland reagerer: - Merkelig

Alfie Haaland fikk se sønnen ryke ut av Champions League mot hans gamle klubb Manchester City. Nå reagerer faren mot dommerteamet.

Publisert
Sist oppdatert

I første kamp fikk Dortmund en scoring annullert av Jude Bellingham annullert. Reprisene da viste at Bellingham tok ball, og ikke keeper Ederson i duellen.

Onsdag fikk Manchester City straffe etter at Emre Can headet ballen ned i egen overarm. Det gjorde at Manchester City kunne ta føringen i oppgjøret.

- Bra gjort City. Gratulerer. Men noen merkelig dommeravgjørelser over to kamper. Lykke til i neste runde, skriver Alfie Haaland på Twitter som en reaksjon etter dobbeltoppgjøret i kvartfinalen.

- Komikveld

- Det er en streng avgjørelse å dømme straffe der, det er skuffende for oss, sier Dortmund-trener Edin Terzic til Viasat 4.

- Det her er komikveld, sa Jan Åge Fjørtoft om Bellingham-avgjørelsen forrige uke.

- Jeg er så enkelt anlagt at når dommeren dømmer, og at det sitter tre VAR-dommere og ser på det også, så respekterer jeg det, jeg synes det er klumsete av Can, sa Jan Åge Fjørtoft på Viasat 4 om straffesituasjonen.

Drømmestart

Det kunne ikke startet bedre for Dortmund, som tapte det første oppgjøret 2-1.

Jude Bellingham sendte hjemmelaget i ledelsen etter 15 minutter. Da så alt rosenrødt ut på Signal Iduna Park.

Men så - etter 55 minutter - utliknet Riyad Mahrez på straffe. 20 minutter seinere fulgte Phil Foden opp og sendte gjestene opp i 2-1, som ble sluttresultatet.

City er dermed klar for semifinalen mot Paris Saint-Germain etter 4-2 sammenlagt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer