Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pappa Neville i nevekamp

Gary kom til unnsetning.

(Dagbladet.no): Manchester United-kaptein Gary Neville har i snart ett år slitt tungt med store skadeproblemer. Tidligere uken ble 33-åringen nok en bekymring «rikere» da han var vitne til at faren Neville Neville ble slått ned på åpen gate. 

• Se bildeserie av hendelsen her (Dagbladet.no er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne sider)

Ifølge avisen The Sun, som også bringer bilder av opptrinnet, skal kimen til nevekampen ha vært en krangel om parkering. Nevilles far ble påført synlige kuttskader i ansiktet som følge av slaget som sendte 58-åringen rett i asfalten.

Gary Neville befant seg like i nærheten og kom faren styrtende til unnsetning da han oppdaget hva som var i ferd med å utvikle seg.

- Det var høy temperatur mellom Nevilles far og angriperen. Jeg fikk ikke med meg hva som ble sagt, men den andre fyren var ekstremt hissig. Likevel virket det hele ganske barnslig og uskyldig inntil det begynte å bli delt ut slag, sier et vitne til The Sun. 

Politiet ble tilkalt, men far og sønn Neville var allerede forsvunnet fra stedet da lovens lange arm ankom parkeringsanlegget i Manchester sentrum.

BEKYMRET: Manchester United-kaptein Gary Neville Foto: AP/Scanpix
BEKYMRET: Manchester United-kaptein Gary Neville Foto: AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media