Pappa Northug gir seg som manager for sønnen

- Vanskelig å kombinere papparollen med managerjobben.

FAR OG SØNN: Det er slutt på det profesjonelle forholdet mellom Petter Northug og pappa John. Nå er det igjen bare familiære forbindelser. Foto: Thomas Rasmus Skaug
FAR OG SØNN: Det er slutt på det profesjonelle forholdet mellom Petter Northug og pappa John. Nå er det igjen bare familiære forbindelser. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To år var nok. Nå er ikke John Northug lenger manager for sønnen Petter. Etter å ha delt jobben med Lars Gilleberg det siste året, overlater han nå hele ansvaret til Gilberg.

- Fra og med nå skal jeg kun gi råd om skismøring. Det er det eneste Lars ikke har mer greie på enn meg, humrer John Northug til Dagbladet.

Allerede i fjor høst startet kontakten mellom familien Northug og Gilleberg, som har lang fartstid innen event og marketing.

Har funnet tonen - Det har vært en gradvis prosess, og vi har tatt oss tid til å bli kjent med hverandre. Det er veldig mange mennesker i små og store roller, og det har vært viktig at Lars har fått møte alle. Og ikke minst har det vært viktig at han og Petter skulle finne tonen, og det har fungert veldig bra, sier pappa Northug.

- Hva er det Gilleberg nå har ansvaret for?

- Han har ansvaret for alt som har med det kommersielle rundt Petter. Det vil si å følge opp sponsoravtaler, framforhandle nye sponsoravtaler - og ta stilling til hva Petter skal stille opp på av komersielle ting.

Muntlig avtale Ifølge Gilleberg er det ikke inngått noe skriftlig avtale mellom partene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer