Pappa Northug ikke bekymret for kjempetapet på sønnens pokerkonto

- Det er jo sånn med alt, noen ganger taper man.

OPPLADNING:  Pappa John Northug tror pokerspillinga fungerer som en oppladning for sønnen, som ikke er alene om å koble av på den måten. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
OPPLADNING: Pappa John Northug tror pokerspillinga fungerer som en oppladning for sønnen, som ikke er alene om å koble av på den måten. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Pappa John Northug tror ikke sønnen er den eneste av utøverne som slapper av med å spille poker mens de er i Sotsji.

Onsdag skrev den svenske avisen Aftonbladet at en profil ved navn «NorthugJr» har spilt hos Pokerstars under OL.

På nettsiden highstakesdb.com kan man følge aktiviteteten til ulike brukere, og den viser at «NorthugJr» spilte både lørdag, søndag og natt til torsdag.

Dagbladet får opplyst av kilder i pokermiljøet at kontoen «NorthugJr» tilhører Petter Northug jr., men det er ikke bekreftet at det er Northug sjøl som har benyttet seg av nettkontoen under OL.

Sporingssiden har beregnet at profilen tapte hele 127 000 norske kroner på 245 spilte hender onsdag. I helga skal det ha blitt et tap på 20 000 kroner.

- Mange som gjør det John Northug reiser til Sotsji mandag, men har enkelte dager flere samtaler med sønnen per dag.

Han forteller at han har fått med seg saken om at Northugs pokerkonto har vært i aktivitet under OL. Han tror poker kan være en viktig del av oppladningen for eldstesønnen og flere andre.

- Ja, i leiren så tror jeg det, sier han, og legger til at han ikke tror Petter er den eneste av utøverne i Sotsji som bruker tid på pokerspilling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer