Pappa Northug og Langås er ferdige i Nye Høyder: - Det var naturlig for dem

Innfrir Coops krav.

UTE: John Northug og Are Sørum Langås jobber ikke lenger for selskapet som var har vært sentralt i Petter Northugs privatsatsing. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
UTE: John Northug og Are Sørum Langås jobber ikke lenger for selskapet som var har vært sentralt i Petter Northugs privatsatsing. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Northug og Are Sørum Langås jobber ikke lenger for selskapet som var har vært sentralt i Petter Northugs privatsatsing.

VG skriver at pappa Northug og Langås ikke lenger er med på listen over ansatte på nettstedet til Nye Høyder. Langås har vært manager for Northug det siste året.

Ledelsen i selskapet bekrefter at de to har sluttet, men avviser at de er blitt sagt opp.

- Det er bare rykter at de er sagt opp. Det er ikke annet i dette enn at de har sluttet. Det ligger ikke noe dramatisk i det. Det var naturlig for dem. Det er Northug de har jobbet med, sier daglig leder Lars Christian Engen i Nye Høyder til VG.

Nye Høyder og Langås forhandlet fram sponsoravtalen med Coop da Petter Northug i fjor bestemte seg for å satse utenfor landslaget. Senere inngikk Northug en kontrakt med Nye Høyder der han skulle lønne selskapet for å drive sin privatsatsing.

Etter promillekjøringen til Northug i mai krevde hovedsponsoren at langrennsløperen skulle oppheve kontrakten med selskapet. Engen bekrefter overfor VG at partene ikke er kommet til enighet om den økonomiske biten hvis kontrakten skal oppheves.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer