Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pappa Northug vil beholde Ulseth

Krever svar fra skiforbundet.

TÅLER EN STØYT: Petter Northug føler seg trygg med pressekontakt Otto Ulseth, mener skiløperenes far .Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
TÅLER EN STØYT: Petter Northug føler seg trygg med pressekontakt Otto Ulseth, mener skiløperenes far .Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

Petter Northug vil ha med Otto Ulseth videre som pressekontakt, men Skiforbundet kan foreløpig ikke gi langrennskongen noe svar.

- Den erfaringen Otto har fra mediene og som toppidrettsleder representerer en unik kombinasjon. Sånn sett er han genialt sammensatt, sier pappa John Northug til Trønder-Avisa.

Ulseth vet ikke om han fortsetter som pressekontakt, men sier han vil vurdere en forespørsel dersom den kommer fra forbundet. Åge Skinstad sier Norges Skiforbund ikke har opplegget for kommende sesong klart.

- Det jeg kan si er at vi er veldig godt fornøyd med den jobben som ble gjort i vinter, både av Otto Ulseth som kom inn etter at Erik Koren ble sykmeldt, og av Rolf Nereng som hadde ansvaret for damelandslaget, sier Skinstad til Trønder-Avisa.

John Northug sier at Otto Ulseth gjør sønnen Petter trygg.

- Otto tåler dessuten at det stormer litt rundt ham. Akkurat den egenskapen må du ha i denne jobben. I perioder er nemlig medietrykket så stort at det er umulig å gjøre alle fornøyd, sier Northug.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media