Pappa Ødegaard besøkte Barcelona

Ifølge VG.

BLIR JAKTET: Far Hans Erik Ødegaard og Martin Ødegaard hjemme i Drammen. Flere storklubber i Europa jakter på den norske 15-åringen. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
BLIR JAKTET: Far Hans Erik Ødegaard og Martin Ødegaard hjemme i Drammen. Flere storklubber i Europa jakter på den norske 15-åringen. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

(Dagbladet): Martin Ødegaard (15) er blitt koblet til alle toppklubbene i Europa, og som Dagbladet skrev tidligere denne uka er Barcelona en av klubbene som er interessert i det norske talentet.

Ifølge VG var Ødegaards far, Hans Erik Ødegaard, denne uka på plass i Barcelona for å bli bedre kjent med klubben, og han skal også ha sett Champions League-oppgjøret mellom Barcelona og Ajax.

Far Ødegaard ønsker ikke å kommentere saken overfor VG, og Martin selv sier at han ikke var klar over farens besøk.

- Var han der? Det visste jeg ikke. Du må høre med ham. Jeg har ikke fått vite noe om det, sier Martin Ødegaard til avisa.

15-åringens kontrakt med Strømsgodset går ut etter neste sesong. Da står Ødegaard fritt, og pappa Hans Erik Ødegaard har en avgjørende rolle i alt som skjer.

 - Jeg vet at han har fornuftige folk rundt seg. Han kommer ikke til å hoppe på noe som ikke er grundig kvalitetssikret, sa Lars Tjærnås til Dagbladet tidligere denne uka.