Pappa Ødegaard om Real Madrid-interessen: - Det er mye spekulasjoner

Vil ikke bekrefte klubbesøk.

SPANSK INTERESSE?: Spanske medier hevder Martin Ødegaard er ønsket i Real Madrid. Far Hans Erik vil ikke kommentere spekulasjonene. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SPANSK INTERESSE?: Spanske medier hevder Martin Ødegaard er ønsket i Real Madrid. Far Hans Erik vil ikke kommentere spekulasjonene. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

(Dagbladet): Spansk presse hevder Strømsgodsets stortalent Martin Ødegaard (15) har besøkt Real Madrid i dag.

Far og støttespiller Hans Erik Ødegaard vil ikke bekrefte opplysningene overfor Dagbladet.

- Det har vært så mye spekulasjoner og jeg vil helst ikke kommentere dette, sier Ødegaard til Dagbladet.

- Har dere vært i Spania i dag?

- Det vil jeg helst ikke si noe om. Jeg har registrert at det er blitt skrevet en del i dag og jeg har ikke lyst til å si noe om hver eneste klubb Martin blir koblet til i pressen, sier Hans Erik Ødegaard.

- Hva betyr mest for valget av klubb for Martin for den neste sesongen?

- Planen har hele tida vært å at vi skal gjøre en vurdering når sesongen er ferdig, og kanskje jeg kan si mer da, sier Hans Erik Ødegaard.

- Interesse Det var den spanske journalisten José Luis Sánchez som først skrev at Godset-spilleren har vært på Real Madrids treningsfelt, Valdebebas, for å se på forholdene i dag.

- Real Madrid ønsker å signere Martin Ødegaard (norsk, 15 år). Han var på Valdebebas for andre gang. United, Chelsea og Bayern er også interesserte, skriver Sánchez på Twitter.

Sánchez jobber for TV-kanalen La Sexta som blant annet følger Real Madrid tett.

Trangt nåløye C More-ekspert Petter Veland som følger spansk fotball har følgende å si om Ødegaard-ryktene:

- Real Madrid har ingen stor historie for å forvalte talenter, men der har de tatt seg selv i nakken de siste årene. De er veldig bevisste på at det er en del av klubben som både kan og må forbedres, sier Veland til Dagbladet.

Han utdyper:

- Dersom Ødegaard virkelig vurderer Real Madrid, som det kan virke som om han gjør, vil det bare bekrefte at han har en helt vanvittig tro på egne ferdigheter der. Nåløyet der er trangere enn noen andre steder, sier C More-eksperten.

Martin Ødegaard har selv sagt at han først etter sesongen vil se på mulighetene for neste sesong.

- Det stemmer at det fort kan bli noen besøk hos klubber etter sesongen. Men det er for å være sikker på et eventuelt valg i framtida, sa Godset-spilleren til Dagbladet for to uker siden.

15-åringen har også sagt det bare er aktuelt å spille for en klubb der han er en del av A-stallen.