Pappa Sol skal knekke Terry

I kveld skal han vise John Terry hvem som er beste stopperen i byen.

LONDON (Dagbladet): Arsenals stoppergigant har ikke spilt siden han ble ankelskadd mot Manchester United 1. februar. John Terry har hatt en fantastisk sesong, og var et åpenbart valg som Rio Ferdinands makker i Englands midtforsvar i de to kvalifiseringskampene i mars. Nå brenner Sol Campbell etter å vise Sven-Göran Eriksson at John Terry ikke bare kan komme og ta over plassen permanent.

-  Bare jeg blir frisk igjen, så skal vi få hva vi kan få gjort med John Terry, sa Campbell til The Times.

Campbell har vært plaget med skader hele sesongen, og røpet i intervjuet også at han har hatt det tøft privat fordi han er blitt pappa for første gang - til en gutt - med en annen kvinne enn den han bor sammen med.

-  Det har vært tøft mentalt. Babyen var ikke planlagt. Det er hardt, og jeg liker det ikke, sa Campbell.

-  Ikke over ennå

Chelsea øker forspranget til 14 poeng med seier på Stamford Bridge i kveld. Da trenger laget bare tre poeng mot Fulham lørdag før ligagullet er i boks.

Men ikke siden september 1995 har Arsenal gått av banen med ligatap for Chelsea. Men Wenger innrømmer glatt at Arsenal ikke har økonomiske muskler til å matche Roman Abramovitsjs milliarder.

-  Det vil være umulig å matche Chelseas pengebruk, om vi da ikke finner olje under treningsfeltet vårt, sier han.

Selv om Campbell er tilbake, mangler Arsenal fortsatt toppscorer Thierry Henry, som plages av lyskestrekk.

Krever svar

Premier League-høringen om Ashley Coles møte med José Mourinho og Chelsea-direktør Peter Kenyon ble i går utsatt til 17./18. mai. Wenger sa følgende om hvorfor Arsenal krever å komme til bunns i saken:

-  Om noen kommer til vinduet ditt og snakker med kona di hver kveld, så kan du ikke godta det uten å spørre hva som foregår. Det er derfor jeg har sagt helt fra starten av at vi bare kan bli tapere i denne historien.

TØFF DUELL: Midtstopperne Sol Campbell og John Terry møtes i nok en duell på Londons vestkant i kveld.