Pappa Özil truer Perez med søksmål

Ikke særlig fornøyd med kritikken mot sønnen.

FESTLØVE?: Pappa Özil er ikke fornøyd med kritikken til Florentino Perez og ønsker å gå rettens vei mot presidenten. (AP Photo/dpa, Andreas Gebert)
FESTLØVE?: Pappa Özil er ikke fornøyd med kritikken til Florentino Perez og ønsker å gå rettens vei mot presidenten. (AP Photo/dpa, Andreas Gebert)Vis mer

(Dagbladet): Etter at Florentino Perez, gikk ut tidligere i uka og sa at Özil var mer opptatt av damer enn fotball truer far til Mesut med søksmål mot presidenten.

- Mesut blir fremstilt som syndebukk og jeg som den grådige pappen som kun ønsker mest mulig penger. Vi kommer til å bekjempe slike uttalelser rettens vei, sier Mustafa Özil til den tyske avisen Die Welt

Perez er sitert i spanske ABC og i følge avisa skal presidenten ha gått hardt ut mot spilleren som ble solgt på Deadline Days siste dag for 400 millioner kroner.

- Kun fordi en man har mye penger betyr det ikke automatisk at han er ærlig og redelig mann. Perez er ikke en slik type.

Perez mente at det ikke var kvinnene som var problemet, men de sene kveldene og nettene. Lite søvn og en lite profesjonell holdning gjorde han uønsket av presidenten. Mustafa Özil stiller seg uforstående til kritikken.

- Om Mesut har levd et så utagerende liv som det hevdes lurer jeg: hvorfor var han fast for klubben og har skapt misnøye blant supporterne etter overgangen?

Özil møter i dag pressen for første gang da han er med Wenger på pressekonferansen i forkant av helgens Sunderland-kamp.