Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pappaen kastet ut av US Open

Faren til den australske tennisstjernen Jelena Dokic ble i dag kastet ut av US Open etter å ha havnet i slagsmål med sikkerhetssjefen. Med en hysterisk gråtende Jelena som vitne ble Damir Dokic dyttet og dratt bort fra tennisanlegget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dokic senior har dårlig rykte etter at han flere ganger har møtt opp sterkt beruset på datterens turneringer og oppført seg svært dårlig. Flere ganger er han bortvist, men ifølge vitner var han verken full eller voldelig denne gangen.

Det skal ha begynt med at han reagerte på at et lite stykke laks i kafeteriaen kostet ni dollar (vel 80 kroner), og at han skjelte ut serveringspersonalet. Sikkerhetssjef Pete Pistole ble tilkalt, og han bortviste Dokic.

- Sikkerhetssjefen skrek og bannet til Dokic, som ikke tok igjen. Han tok rundt halsen hans og ristet ham. Dokic protesterte, men dyttet ikke tilbake, sa et vitne.

- Jelena gråt nesten hysterisk. Hun var veldig ute av seg. Sikkerhetsvakten var helt ute av kontroll, sa et annet vitne.

(NTB)