Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Pappaen min ringte og sa at han ville ha meg her

Michael Essien snakker om Mourinho.


(Dagbladet): Real Madrid-trener Jose Mourinho tar gjerne en støyt for spillerne sine. Han kan være en kontroversiell figur utad, men det tar samtidig vekk presset og oppmerksomheten fra stjernegalleriene han leder.

Som en konsekvens blir spillerne gjerne tett knyttet til og glad i portugiseren. Det skinte klart gjennom da Michael Essien (29) i går ble presentert som Real Madrid-spiller etter den overraskende utlånsavtalen fredag kveld.

- Jeg har hatt mine skader, men nå er jeg veldig frisk og sterk. Jeg ville ikke akseptert å spille for pappaen min og Real Madrid hvis jeg ikke var frisk i øyeblikket.

Pappa Jose For når Essien snakker om «pappaen min», sikter han altså ikke til Essien senior, men Jose Mourinho.

Derfor var det en enkel sak for ham å takke ja til tilbudet fra den spanske ligamesteren på kort varsel.

- Alt gikk veldig fort. Jeg var på hotelrommet mitt i går ettermiddag, og jeg fikk en telefon fra pappaen min som sa han at han veldig gjerne ville ha meg her. Jeg ville aldri sagt nei til ham, fordi han var den som hentet meg til Chelsea da han var der, forklarer ghaneseren.

- Jeg er klar Nå er han klar for å gå i ballkrigen for Real Madrid og Chelsea når som helst og hvor som helst. Og gjerne allerede i hjemmekampen mot Granada i kveld klokka 20.50.

- Pappa kjenner meg godt. Han vet at jeg kan spille på hvilken som helst posisjon han ber meg om - bortsett fra som keeper.  Jeg er klar. Hvis manageren ønsker at jeg skal spille i morgen, er jeg klar til å spille, sier Essien.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media