Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Parademarsj mot medaljeplass

Stabæk rykket opp på bronseplassen i eliteserien etter å ha kjørt over Moss på Bislett. Bæringene brukte bare et drøyt kvarter på å punktere kampen totalt. Laget kjørte ut i stort tempo, og tok fullstendig luven av et særdeles blekt bortelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Andresen førte de blå i føringen etter 6 minutter. Deretter fulgte ytterligere to kjappe mål, begge signert unggutten Thomas Finstad. I denne perioden beviste Stabæk hvorfor det er et topplag i eliteserien.

Intensiteten dalte mot slutten av omgangen, og særlig etter sidebytte. Da la Stabæk seg tilbake for å kontrollere kampen, og tillot Moss å ta større del i begivenhetene. Østfoldingene produserte et par sjanser, men var ikke dyktige nok foran «kassa». Den aller største muligheten hadde Christian Johnsen, men han skjøt svakt utenfor alene med Frode Olsen.

Helt på slutten burde innbytter Anders Kiel redusert, men forsøket ble stoppet på streken.

Trygget seieren

I stedet trygget Stabæk seieren da Helgi Sigurdsson plasserte en markkryper under en utrusende Rino A. Hansen. Alt i alt hadde Stabæk mye artig å by på, mens Moss bør glemme oppgjøret snarest mulig.

- Virkelig solid, og det passet også ypperlig at Tromsø tapte og Molde avga poeng, sier Stabæk-trener Anders Linderoth.

Mosse-trener Knut Thorbjørn Eggen mente på sin side det var umulig for laget å komme tilbake etter den begredelige åpningen.

Martin Andresen, Tommy Svindal Larsen og Thomas Finstad var toneangivende på Stabæk-laget. Hos Moss var det jevnt over grått.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!