Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Paraderte til seier

Johannes Thingnes Bø var overlegen på jaktstarten i Hochfilzen. Tjue treff sørget for at han var hele 33 sekunder foran russiske Aleksandr Loginov i mål.

OVERLEGEN: Johannes Thingnes Bø var feilfri da han stormet til seier på jaktstarten i Hochfilzen. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson/NTB scanpix
OVERLEGEN: Johannes Thingnes Bø var feilfri da han stormet til seier på jaktstarten i Hochfilzen. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson/NTB scanpix Vis mer

Thingnes Bø gikk ut med åtte sekunders forsprang ned til franske Simon Desthieux på andreplass, men gikk en glimrende jaktstart og lot aldri noen nærme seg.

Han traff samtlige blinker på både liggende og stående skyting, og gikk i mål i ensom majestet til sin 41. verdenscupseier. Ned til Logniov var det over halvminuttet.

Tarjei Bø gikk ut 23 sekunder bak sin bror på en sjetteplass, men var nummer to etter to skytinger og øynet en pallplass. Han bommet en på den tredje skytingen og en på den andre skytingen, og ble til slutt nummer seks.

Franske Jacquelin spurtslo Simon Desthieux og Jakov Fak om 3.-plassen.

Johannes Dale ble nummer 15 med to bom, mens Erlend Bjøntegaard endte på 17.-plass med fire bom.