Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Paraguay sjokkerte Brasil både på og utenfor banen

Men Fred sørget for heldig brasiliansk poeng like før full tid.

SJOKKERTE BRASIL: Paraguay-spillerne jubler etter Nelson Valdez' scoring. Foto: AP Photo / Felipe Dana
SJOKKERTE BRASIL: Paraguay-spillerne jubler etter Nelson Valdez' scoring. Foto: AP Photo / Felipe Dana Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): • Brasil - Paraguay 2-2

Det så ut til å gå mot en sensasjonell seier til Paraguay. Roque Santa Cruz og Nelson Valdez hadde snudd 0-1 til 2-1, med to scoringer i andre omgang.

Men på overtid i kampen sørget innbytter Fred for et heldig Brasil-poeng, og stilnet jubelen blant de mange fremmøtte paraguayanske supporterne.

- Vi hadde seieren i lomma, men så rotet vi det vekk, sa Paraguays Néstor Ortigoza ifølge NTB.

MYE OPPMERKSOMHET: Denne supporteren var lysten på litt ekstra oppmerksomhet og poserte villig for fotografene. Foto: Reuters / Andres Stapff
MYE OPPMERKSOMHET: Denne supporteren var lysten på litt ekstra oppmerksomhet og poserte villig for fotografene. Foto: Reuters / Andres Stapff Vis mer

Jadson hadde gitt Brasil ledelsen med en markkryper like før pause, men Santa Cruz utlignet ti minutter ut i den andre omgangen etter slett brasiliansk forsvarsspill.

Brasil skapte lite fremover, og Neymar - som det var stilt store forventninger til før mesterskapet - så mer og mer frustrert ut etter som Paraguay skapte flere store muligheter.

Paraguay og trener Gerardo Martino fikk uttelling etter 67 minutter da Nelson Valdez somlet ballen i mål.

Bortsett fra et farlig Elano-skudd hadde Brasil nesten ingen muligheter, men på overtid sørget altså Fred for poengdeling i Gruppe B-kampen.

VENNER: Denne brasilianske supporteren og den paraguyanske supporteren var gode venner før kampen. Foto: Reuters / Andres Stapff
VENNER: Denne brasilianske supporteren og den paraguyanske supporteren var gode venner før kampen. Foto: Reuters / Andres Stapff Vis mer

- Copa er en vanskelig turnering. Vi ser etter løsninger for å bedre spillet, sa Brasil-trener Mano Menezes.

Paraguay markerte seg ogspå på tribunen. Larissa Riquelme ble verdenskjent for sin klesminimalistiske støtte til Paraguay under VM i fjor sommer.

På tribunen i dag var det andre som tiltrakk seg fotografenes oppmerksomhet før kampen, selv om Larissa har lovet at hun vil være til stede under årets turnering.

ALENE: En Brasil-supporter har plassert seg strategisk på tribunen. Foto: AP Photo / Fernando Vergara / Scanpix
ALENE: En Brasil-supporter har plassert seg strategisk på tribunen. Foto: AP Photo / Fernando Vergara / Scanpix Vis mer