Paralympics:

Paralympicsutøver vakte oppsikt med dette bildet. Nå forteller han hvorfor han gjorde det

- Det er viktig med humor, sier Mathias Mester.

PASSET AKKURAT: Den tyske paralympics-utøveren Mathias Mester klatret opp i bagasjehylla under hjemreisen fra Rio. Foto: Mathias Mester
PASSET AKKURAT: Den tyske paralympics-utøveren Mathias Mester klatret opp i bagasjehylla under hjemreisen fra Rio. Foto: Mathias Mester Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tyske paralympics-utøveren Mathias Mester (30) tok sølv i spyd under lekene i Beijing i 2008. Men mannen med det passende idrettsnavnet vakte også oppsikt på hjemreisen fra Rio de Janeiro nylig.

Da klatret nemlig karen på 1,42 meter opp i bagasjehylla inne på flyet. Der ble Mester liggende en kort stund, mens en fotograf foreviget øyeblikket.

Nå forteller Mester selv bakgrunnen for stuntet.

- Vel, selvsagt spurte jeg på forhånd om det var greit. Det var en spøk. Jeg synes det var morsomt at bagasjerommet var merket med 54 kg. Det er nemlig nøyaktig min vekt. Jeg lå ikke der under flyturen, men etter landing. Jeg synes det er viktig med humor, sier Mester, ifølge avisa Blick.

Mester deltar i F40/41-klassen:

- Jeg klatret selv opp i bagasjehylla. Det var faktisk behagelig og perfekt for meg. Jeg trengte bare ei pute, sier Mester.

På spørsmål om han etter idrettskarrieren kunne tenke seg en karriere som komiker, svarer den kortvokste mannen:

- Det kunne jo vært ganske sexy. Jeg har hatt forespørsler fra Big Brother (reality-tv). Hva som skjer i framtida er helt åpent, sier spydkasteren.

I RIO: Mathias Mester. Foto: Al Tielemans/OIS, IOC via AP
I RIO: Mathias Mester. Foto: Al Tielemans/OIS, IOC via AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer