- RESPEKT FOR FANSEN: Newcastle-manager Alan Pardew har tatt til orde for å droppe årets julefest. - Grunnen er at vi skal respektere våre supportere, sier han. Foto: JOHN THYS, AFP  / NTB SCANPIX
- RESPEKT FOR FANSEN: Newcastle-manager Alan Pardew har tatt til orde for å droppe årets julefest. - Grunnen er at vi skal respektere våre supportere, sier han. Foto: JOHN THYS, AFP / NTB SCANPIXVis mer

Pardew avlyser Newcastles julefest

- Vi skal tenke på hva vi har servert supporterne.

Newcastle-sjef Alan Pardew vil at spillerne skal fokusere på det sportslige i ukene som kommer, og har derfor avlyst lagets julefest.

Newcastle tapte 3-1 for tabelltoer Manchester City i helgen og går viktige kamper i møte. Queens Park Rangers på hjemmebane, i tillegg til Manchester United og Arsenal på bortebane venter for de hvite og svarte.

Alan Pardew har nå gått i bresjen for å avlyse klubbens tradisjonelle julefest.

- Grunnen er at vi skal respektere våre supportere og tenke på hva vi har servert dem denne sesongen. Det er ingen fest for oss. Det samme gjelder for lagets støtteapparat. Det er sånn det bør være, sier Pardew til lokalavisen Evening Chronicle.

Newcastle pleier å arrangere en julefest for hele klubben på denne tiden av året. Blant annet har de tidligere reist til både Dublin og Glasgow. Pardew mener de tar en helt riktig avgjørelse, og at det sportslige må være det viktigste fremover.

- Vi har ikke gjort nok i år. Derfor mener jeg at vi gjør riktig i å avlyse, sier Newcastle-sjefen.

(NTB)