Pardew i ordkrig etter å ha blitt kalt en «slagen mann»

Presset Newcastle-manager.

PRESSET. Newcastle-manager Alan Pardew opplever svake resulater og liker ikke alt som blir sagt og skrevet om ham. Foto: REUTERS/Andrew Yates
PRESSET. Newcastle-manager Alan Pardew opplever svake resulater og liker ikke alt som blir sagt og skrevet om ham. Foto: REUTERS/Andrew YatesVis mer

Pressede Alan Pardew mislikte sterkt å bli omtalt som en «slagen mann» av BBC-ekspert Robbie Savage.

Den tidligere storspilleren uttalte seg kritisk om Pardew etter at Newcastle hadde tapt 0-4 mot Southampton.

«Det er vanskelig å se at Alan Pardew overlever særlig mye lengre i jobben som Newcastle-manager. Sist helg ble laget hans revet i stykker av Southampton. Han hørtes ut som en slagen mann i intervjuene etter kampene», sa Savage.

Etter lørdagens 2-2-kamp mot Hull slo Pardew tilbake.

- Jeg følte at det ikke var en verdig artikkel. Og jeg var langt unna å være det (en slagen mann) i uken som gikk, sa Pardew.

Ærlig innsats En rekke Newcastle-fans krever manageren fjernet, men Pardew står fortsatt i jobben.

- Noen ganger kommer det ting en opplever som fullstendig urettferdig. Jeg har prøvd å stå i jobben med verdighet. Det hadde vært fint om folk med erfaring fra dette gamet, reflekterte litt mer over det. Husk at det viktigste du gjør er å gjøre en ærlig innsats, sa Pardew.

Forsvarer teamet sitt Han følte Savage også samtidig kritiserte trenerteamet hans.

- Dette handler ikke bare om meg, men teamet mitt, som hver eneste dag står på for å gjøre oss til et bedre lag. Jeg føler sterkt for å forsvare dem. Og dette gangen følte jeg kritikken ble feil, fortsatte Pardew.

Savage sier han står inne for sin kritikk av den pressede Newcastle-manageren.

- Jeg står for det jeg sa om Alan Pardew etter Southampton-kampen. Jeg sa ikke at han var en slagen mann, men at han hørtes ut som en slagen mann. Laget hans hadde spilt dårlig, han måtte møte pressen og i intervjuene etterpå hørtes han nedslått ut, svarer Savage.

(NTB)