Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pardew kan bli utestengt etter dommer-dytten

Angret fælt.

DYTTET DOMMEREN: Newcastle-manager Alan Pardew måtte se resten av kampen fra tribunen etter å ha dyttet assistentdommeren i går. Foto: SCANPIX/AP/Scott Heppell
DYTTET DOMMEREN: Newcastle-manager Alan Pardew måtte se resten av kampen fra tribunen etter å ha dyttet assistentdommeren i går. Foto: SCANPIX/AP/Scott Heppell Vis mer

Newcastle-manager Alan Pardew kan bli utestengt etter at han dyttet assistentdommeren under lørdagens kamp mot Tottenham i den engelske eliteserien.

Pardew var frustrert etter at Newcastle ikke fikk et innkast og lot misnøyen gå ut over assistentdommer Stuart Burt. Manageren ble sendt på tribunen etter hendelsen.

- Det var tåpelig, og jeg har beklaget offentlig. Han var rett foran meg. Jeg mente ballen var ute, og jeg dyttet ham. Jeg møtte ham etterpå, og jeg sa at det var dumt gjort og at jeg ikke visste hva jeg tenkte på, sa Pardew.

Selv om Pardew har beklaget seg, blir han likevel trolig straffet. Englands Fotballforbund vil ikke kommentere saken før dommer Martin Atkinsons rapport er innlevert mandag.

Newcastle vant kampen 2-1.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media