Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pardew nærmer seg managerjobben i Crystal Palace

Blir Hangelands trener.

BLIR HANGELANDS MANAGER?: Alan Pardew nærmer seg en overgang til den ledige managerjobben i Crystal Palace. Newcastle har gitt ham lov til å snakke med London-klubben. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL
BLIR HANGELANDS MANAGER?: Alan Pardew nærmer seg en overgang til den ledige managerjobben i Crystal Palace. Newcastle har gitt ham lov til å snakke med London-klubben. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL Vis mer

Alan Pardew nærmer seg en overgang til den ledige managerjobben i Crystal Palace. Newcastle har gitt ham lov til å snakke med London-klubben.

Det bekreftet Newcastle sent mandag kveld. Klubben har det siste døgnet forhandlet med Palace om kompensasjon for å la Pardew gå.

53-åringen er under kontrakt med Newcastle til og med 2019/20-sesongen. Pardew har sittet i sjefsstolen på St. James' Park siden desember 2012. Under hans ledelse har klubben svingt kraftig i prestasjonene.

Høydepunktet kom da han var nær å lede «The Magpies» til mesterligaen i 2012. Til slutt endte laget på en sterk femteplass. Siden har Newcastle flørtet med nedrykk, men alltid hentet seg inn igjen. Den enorme uforutsigbarheten har vært til stor frustrasjon blant fansen.

Pardew har en fortid i Crystal Palace. Han spilte for klubben mellom 1987 og 1991.

London-laget ga lørdag Neil Warnock sparken etter flere svake resultater. Palace ligger tredje sist i Premier League med sine 16 poeng. Svakere målforskjell enn Hull holder Brede Hangeland og co. under nedrykksstreken.

(NTB)