<strong> ØNSKET VIDERE:</strong>  Crystal Palace-manager Alan Pardew ønsker å ha med Brede Hangeland den neste sesongen. Foto: NTB Scanpix / Jed Leicester
ØNSKET VIDERE: Crystal Palace-manager Alan Pardew ønsker å ha med Brede Hangeland den neste sesongen. Foto: NTB Scanpix / Jed Leicester Vis mer

Pardew ønsker å ha med Hangeland videre

Kontrakten går ut i sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Crystal Palace-manager Alan Pardew ønsker å ha med Brede Hangeland videre én sesong til. Det samme gjelder Shola Ameobi.

- Jeg skal snakke med begge to så får vi se, blant annet når det gjelder økonomi. Brede og Shola har bidratt mye denne sesongen selv om de ikke har spilt så mye. Begge er fine personligheter. Jeg kunne ikke be om to bedre gentlemen å ha rundt en gruppe med unge spillere, sier Pardew til avisen Croydon Advertiser.

Hangelands kontrakt går ut i sommer. Han blir 34 i juni og har ikke spilt fra start siden 11. februar. Palace fikk et løft etter at Pardew kom inn i vinter, men nordmannen har stort sett sittet på reservebenken.

Det er uklart hva Hangeland selv ønsker. Dersom han reiser hjem til Norge, er det bare Viking som gjelder.

(NTB)

<strong> VIL HA HANGELAND MED NESTE SESONG:</strong>  Alan Pardew. Foto: Reuters / Carl Recine
VIL HA HANGELAND MED NESTE SESONG: Alan Pardew. Foto: Reuters / Carl Recine Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer