Paris-Roubaix:

- Paris-Roubaix henger hakket høyere enn Flandern

Grøndahl Jansen forventer å bli skjermet foran finalen.

REKOGNOSERING: Amund Grøndahl Jansen (nummer to i rekken) er klar for sitt andre Paris-Roubaix. FOTO: Jarle Fredagsvik (procycling.no)
REKOGNOSERING: Amund Grøndahl Jansen (nummer to i rekken) er klar for sitt andre Paris-Roubaix. FOTO: Jarle Fredagsvik (procycling.no) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

COMPIÈGNE (procycling.no): Mens vi slår av en prat med Amund Grøndahl Jansen kommer managing director, Richard Plugge, bortom bordet vårt for å slå av en prat.

Det slås automatisk over på nederlandsk, og LottoNL-Jumbo-sjefen er rask med å rose 24-åringens evne til å suge til seg kunnskap.

- Amund er helt fantastisk. Det er han og George Bennett som snakker så å si flytende nederlandsk av de som har kommet inn utenfra. Men de andre øver seg de også for å bli bedre, forteller Plugge.

Totalt er det åtte ryttere som ikke er innehaver av belgisk eller nederlandsk pass i det tidligere Rabobank-laget. Fredag kom også nyheten om at Grøndahl Jansen sykler her ut 2020-sesongen.

- Jeg skrev under allerede i januar, men de ønsket å gjøre litt mer ut av det. Det håpet vel kanskje på at jeg skulle få et slags gjennombrudd i klassikerne, og at de kunne publisere en video rundt det i disse tider, forteller han til procycling.no.

For å si det sånn: Timingen var ikke helt halvgal av Plugge - den tidligere redaktøren for den nederlandske utgaven av Pro Cycling Magazine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer