Paris-spiller Oftedal: - Det gjør meg redd

Skremt etter terroren.

I PARIS: Håndballstjernen og Paris-proff Stine Bredal Oftedal er skremt etter at Paris igjen ble rammet av terror fredag. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
I PARIS: Håndballstjernen og Paris-proff Stine Bredal Oftedal er skremt etter at Paris igjen ble rammet av terror fredag. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

Håndballstjernen og Paris-proff Stine Bredal Oftedal er skremt etter at Paris igjen ble rammet av terror fredag.

Hun satt hjemme i leiligheten sin i den franske hovedstaden og fulgte terrordramaet fredag. Søsteren Hanna Bredal Oftedal samt Pernille Wibe spiller også for Issy Paris.

- Det gjør meg redd. Jeg kan ikke si noe annet enn det. I hvert fall så omfattende som det er denne gangen. Det blir stadig verre og verre. Det er kjempeekkelt, rett og slett. Alle hendelsene er på steder som er så sentrale. De som er blitt rammet er ganske tilfeldig. Det er forferdelig, sa Oftedal til TV 2.

Søstrene Oftedal holdt seg innendørs hele fredag kveld.

- Vi har heldigvis vært inne i leiligheten vår hele tiden, og vi bor i et roligere boligområde, så vi har ikke merket det på kroppen. Men det er steder som vi drar ut og spiser eller er ved. Det er fredag kveld og mye mennesker ute. Vi har snakket med mange på laget. Folk er veldig redde, sier hun.

Issy Paris skal møte tyske Buxtehoder i europacupen søndag, men det er usikkert om kampen blir spilt. Frankrike stengte grensene sine etter terrorangrepene.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

- Vi skal egentlig ta et fly til Tyskland lørdag, men vi aner ingenting om hva vi skal gjøre. Det er i seg selv en minibagatell. Men det er skummelt bare det å dra til flyplassen, forklarer landslagskapteinen.

(NTB)