KLAR FOR ARSENAL: Den sørkoreanske landslagskapteinen Chu Young Park har fullført overgangen fra Monaco til Arsenal.Foto: SCANPIX/AP Photo/Ahn Young-joon
KLAR FOR ARSENAL: Den sørkoreanske landslagskapteinen Chu Young Park har fullført overgangen fra Monaco til Arsenal.Foto: SCANPIX/AP Photo/Ahn Young-joonVis mer

Park skrev under for Arsenal

Og Mertesacker fikk landslagsfri for å reise til London.

HER finner du en oppdatert overgangsoversikt for Premier League.

Arsenal trenger desperat forsterkninger, og klubben var aktiv på nest siste dag overgangsvinduet er åpent.

Sør-Koreas landslagskaptein Park Chu-young ble klubbens første kjøp i sommer da han ble hentet fra Monaco. Samtidig fikk Tysklands landslagsstopper Per Mertesacker fri fra landslagstrening for å reise til London og bli Arsenal-spiller.

— Mandag kveld kontaktet Per meg på rommet og sa at han har et tilbud. Jeg ga ham en dag fri, sa Löw.

Arsenal har lenge vært ute etter en sterk midtstopper, og Werder Bremen-spilleren kan løse det problemet.

— Avtalen mellom Werder og Arsenal er klar. Det mangler bare et par ting før overgangen er i orden, sa den tyske klubbens direktør Klaus Allofs tirsdag kveld. Han regner med at alt vil være klart onsdag.

Park Chu-young er allerede klar.

— Vi er henrykt over å ha sikret oss Chu. Han vil gi oss økt offensiv kvalitet og blir en verdifull tilvekst til stallen, sa manager Arsène Wenger til klubbens nettsted.

Park har spilt for Sør-Korea i de to siste VM-sluttspillene og har etterfulgt Manchester United-stjernen Park Ji-sung som landslagskaptein.

— Jeg er lykkelig over å være i Arsenal. Det har vært en drøm for meg. Nå vil jeg vise hva jeg duger til, sa Park, som får trøye nummer 9.

Arsenal har hatt en forferdelig sesongstart med bare ett poeng på de tre første seriekampene. Søndag ble laget knust 2-8 av Manchester United etter å ha vinket farvel til stjernene Cesc Fàbregas (til Barcelona) og Samir Nasri (til Manchester City).

(NTB)

PÅ LEGESJEKK: Den tyske landslagsstopperen Per Mertesacker har fått fri fra landslagssamling for å forhandle med Arsenal.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/CARMEN JASPERSEN
PÅ LEGESJEKK: Den tyske landslagsstopperen Per Mertesacker har fått fri fra landslagssamling for å forhandle med Arsenal.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/CARMEN JASPERSEN Vis mer