Parkerte folks biler for fire uker siden, nå skal han spille i Super Bowl

- Det er galskap.

UVANLIG VEI TIL SUPER BOWL: Seattle Seahawks-spiller Landon Cohen (innfelt) parkerte biler for inntil fire uker siden. Nå er klubbens hans klar for Super Bowl.  Foto: Getty Images/AFP/NTB Scanpix
UVANLIG VEI TIL SUPER BOWL: Seattle Seahawks-spiller Landon Cohen (innfelt) parkerte biler for inntil fire uker siden. Nå er klubbens hans klar for Super Bowl. Foto: Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): England Patriots møter regjerende mester Seattle Seahawks i Super Bowl 1. februar i Phoenix, Arizona. Det har vært en lang vei for begge lag, og for en av spillerne har veien vært veldig spesiell.

Seattle Seahawks-spiller Landon Cohen parkerte nemlig biler for inntil fire uker siden, for å få endene til å møtes.

Sammen med to livslange venner drev han en parkeringstjeneste i byen Spartanburg, med mottoet «Vi løper fort og kjører seint».

Kort og godt går tjenesten ut på å parkere folks biler mot en liten betaling. Personen som parkerer bilene kalles en «valet».

- Det har vært en fin liten tur, sier Cohen om tiden frem mot Super Bowl.

Telefon ut av det blå I begynnelsen av januar kom det en telefon rundt midnatt fra Seattle Seahawks, som ønsket 28-åringens tjenester i NFL. Det til tross for at han ikke hadde vært i troppen til et eneste lag i løpet av inneværende sesong.

Grunnen til at Seahawks ønsket Cohen, var fordi Jordan Hill pådro seg en kneskade 4. januar.

- Landon var en veldig aktiv spiller. Vi hadde fulgt med ham, uttalte Seattle Seahawks-trener Pete Carroll da Cohen ble hentet, ifølge Yahoo Sports.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.