Parkinson-syke Mark (54) arrestert for ikke å ha smilt under OL-løp

- Ble kastet i bakken og lagt i håndjern.

ARRESTERT: Det var under landeveisrittet i OL at Mark Worsfold (54) ble arrestert fordi han ikke smilte. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis
ARRESTERT: Det var under landeveisrittet i OL at Mark Worsfold (54) ble arrestert fordi han ikke smilte. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mark Worsfold (54) ble arrestert mens han satt og så på landeveisrittet i OL. Grunnen til at han ble arrestert var fordi han ikke smilte eller så ut som han hadde det bra, skriver Daily Mail.

- Jeg satt der og passet mine egne saker. Før jeg visste ordet av det ble jeg kastet i bakken og lagt i håndjern. Jeg så litt av sykkelløpet mellom bena på noen folk fra bakken, sier Worsfold.

Worsfold, som har Parkinsons sykdom, ble arrestert like før syklistene kom til Redhouse Park i Leatherhead, der han hadde satt seg ned for å se på rittet. Politibetjenter fra Surrey-politiet la ham i håndjern og tok ham til Reigate politistasjon og fortalte ham at oppførselen hans hadde «skapt bekymring», ifølge The Guardian.

- Mannen satt like ved en liten gruppe demonstranter, og basert på adferden og klærne hans, samt nærhet til løypa, arresterte politibetjentene ham for å forhindre at noe mer skulle skje, forklarer politiet i en pressemelding.

Politiet fant også en rekke kniver hos Worsfold, men de viste seg å være av plastikk, brukt av Worsfold i en taekwondo-time han hadde vært på like før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer