NEKTER Å SPILLE: Parma-kaptein Alessandro Lucarelli advarte det italienske forbundet om at spillerne ikke kom til å stille til start i helgens kamp mot Genoa. Nok en gang blir en Parma-kamp utsatt, men nå advarer fotballpresidenten om at det er siste gang. Foto: AFP PHOTO/CARLO HERMANN
NEKTER Å SPILLE: Parma-kaptein Alessandro Lucarelli advarte det italienske forbundet om at spillerne ikke kom til å stille til start i helgens kamp mot Genoa. Nok en gang blir en Parma-kamp utsatt, men nå advarer fotballpresidenten om at det er siste gang. Foto: AFP PHOTO/CARLO HERMANNVis mer

Parma-spillerne truer med streik, ny kamp utsatt

Fotballpresidenten: - Kan ikke gjøre dette hver søndag.

Problemene bare hoper seg opp for økonomisk skakkjørte Parma. Klubbens spillere nekter å gå på banen i helgens kamp mot Genoa i serie A.

Først 6. mars skal Parma-ledelsen i møte med ligaens øvrige klubbledere for å avgjøre om norditalienerne får lov til å fullføre sesongen.

Parma-spillerne vil ikke spille kamper før det er truffet en beslutning.

- Vi reiser ikke til Genoa for å spille søndag. Vi har bedt om å få kampen utsatt. Hvis ikke ønsket imøtekommes, er vi klare til å streike. Det vil i så fall bety at vi taper 0-3, sier Parma-kaptein Alessandro Lucarelli.

Italias fotballforbund (FIGC) godtok fredag kveld å utsette søndagens kamp, men varslet at det skjer for siste gang.

- Jeg har godtatt å utsette denne kampen, men jeg kan ikke gjøre det hver søndag, sa FIGC-president Carlo Tavecchio.

Forrige helg ble Parmas hjemmekamp mot Udinese utsatt fordi vertene ikke hadde råd til å betale for vakter og annet stadionpersonell. Den økonomiske situasjonen er så ille at spillerne selv må stå for vask av draktene sine. (NTB)