KRISE: Den økonomiske krisen i Parma fortsetter. Nå må Alessandro Lucarelli og de øvrige Parma-spillerne vaske draktene selv. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
KRISE: Den økonomiske krisen i Parma fortsetter. Nå må Alessandro Lucarelli og de øvrige Parma-spillerne vaske draktene selv. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACEVis mer

Parma-stjernene må vaske draktene selv

- Vi må ta det med hjem og vaske det selv, sier lagkapteinen.

Parma-spillerne må vaske drakter og treningstøy selv som følge av den økonomiske krisen i serie A-klubben.

Det sa lagkaptein Alessandro Lucarelli tirsdag.

- Dagens nyhet er at fra og med i morgen blir ikke tøyet vårt vasket. Vi må ta det med hjem og vaske det selv, sa han til lokale medier.

Ifølge nyhetsbyrået ANSA er møblementet i garderoben, deriblant trener Roberto Donadonis benk, lagt ut for auksjon.

Spillerne har ikke fått lønn hele sesongen. Klubben har fått nye eiere to ganger på to måneder, men den økonomiske krisen er ikke blitt mindre akutt. Klubben er i stor fare for ikke å kunne fullføre sesongen.

Hjemmekampen mot Udinese sist helg ble avlyst fordi klubben ikke hadde råd til å betale for vakthold.

Klubbens nye president Giampietro Manenti sa onsdag at helgens bortekamp mot Genoa definitivt vil bli spilt. Han regner med at klubben vil være i stand til å transportere spillerne til Genova.

Lucarelli sa at spillerne om nødvendig vil reise til kampen i egne biler.

- Jeg tror nok de greier å få oss dit i bussen, men vi må sjekke om hotellreservasjonen er i orden, sa han.

Parma vant UEFA-cupen to ganger, cupvinnercupen en gang og den italienske cupen tre ganger i sine glansdager mellom 1992 og 2002. I 1997 ble Parma nummer to i serie A under nåværende Real Madrid-trener Carlo Ancelotti.

Nå er Parma sist i serie A.

(NTB)