- Parma vil ha Flo

Tore André Flo kan være på vei fra skotske Rangers til et nytt fotballiv i italienske Serie A.

Sunday Mirror hevdet tidligere at Rangers er villige til å selge nordmannen for omlag 100 mill. kroner.

Den prisen og mer til får Rangers dersom

The Suns

opplysninger i dag stemmer. Avisa skriver at italienske Parma er villige til å gi omlag 125 mill. kroner for stryningen.

Parma skal være den første ikke-britiske klubben som viser interesse. Flo har allerede vært koblet til både Tottenham og Fulham tidligere i sesongen, etter at klubbens nye manager Alex McLeish har latt nordmannen slite benken i enkelte kamper.

Den skotske klubben er i pengenød, og kilder i Rangers-miljøet hevder overfor avisa at Flo skal være en av flere spillere som må selges til sommeren.

Men Flo-agent Gunnar-Martin Kjenner holder fast ved at det ikke har kommet noen henvendelser.

- Jeg har ikke hørt et pip. Tore André har ikke lyst til å reise ut fra Storbritannia og Tore André har ikke fått signaler fra Rangers om et salg, sier Kjenner til Dagbladet.no.

Kjenner forteller at Flo er lei av spekulasjonene rundt hans framtid.

- Tore André leser ikke skotske aviser lenger, så spekulasjonene plager ham ikke, sier Kjenner.

Bare Celtics Henrik Larsson har scoret flere mål enn Flo i den skotske toppserien denne sesongen. Siden 160 millionersovergangen fra Chelsea har landslagsspissen nettet 28 ganger for de mørkeblå fra Glasgow.

(Dagbladet.no)

SELGES?</B> Spekulasjonene går vilt om Tore André Flo om dagen. Her er stryningen i aksjon mot Celtic sist helg. Foto: SCANPIX/REUTERS