Parma vil ha O'Leary

David O'Leary blir neppe stående uten arbeid lenge. Italienske Parma har meldt sin interesse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge The Sun ble O'Leary, som er på ferie på Sardinia, i går kontaktet av en Parma-leder. Nå spekulerer avisa i om O'Leary bruker anledningen til en utflukt til det italienske fastlandet i løpet av uka.

- David er veldig godt ansett for sine taktiske ferdigheter i Italia, sier en kilde i Parma til The Sun.

- Han er rangert høyt på grunn av måten Leeds-laget hans spilte mot Roma, Lazio og AC Milan i europacupene de to siste sesongene. De kampene gjorde et sterkt inntrykk på vår klubbpresident, som er meget ivrig etter å møte David.

Også Lazio er interesserte i O'Learys tjenester, skriver den engelske avisa.

Samtidig styrkes troen på at Celtic-manager Martin O'Neill tar over etter O'Leary i Leeds. Engelske bookmakere godtar ikke lenger spill på at han blir Eirik Bakkes nye manager.

Sør-Koreas nederlandske trener Guus Hiddink er ute av bildet i Leeds etter at han i går signaliserte at han skriver under for PSV Eindhoven kommende helg.

(Dagbladet.no)

GJORDE INNTRYKK:</B> David O'Leary feirer 1-0-seieren mot Roma på Elland Road i mars 2000. En av flere kamper som har gitt ham en høy stjerne i Italia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer