Parnevik angrer på at han koblet Tiger med Elin

- Trodde han var bedre enn dette, sier svensken.

SKUFFET: Den svenske golfstjernen Jesper Parnevik har mye av ansvaret for at Tiger Woods er gift med Elin Nordegren. Det er han lei seg for i dag.Foto: DAGBLADET
SKUFFET: Den svenske golfstjernen Jesper Parnevik har mye av ansvaret for at Tiger Woods er gift med Elin Nordegren. Det er han lei seg for i dag.Foto: DAGBLADETVis mer

||| (Dagbladet): Den svenske golfstjernen Jesper Parnevik var mannen som i sin tid introduserte Tiger Woods for kona Elin Nordegren.

Nordegren jobbet tidligere som barnepike hos Parnevik og kona Mia, og det var i den sammenhengen Jesper presenterte henne for Tiger.

Det angrer svensken på i dag.

- Jeg ble så skuffet da jeg fikk høre de siste nyhetene om Tiger. Jeg hadde høyere tanker om ham, jeg trodde han var bedre enn dette, sier Parnevik til Expressen.

Ber Elin finne større kølle
Den svenske golflegendens uttalelser kommer etter gårsdagens Tiger-unnskyldning til Elin Nordegren og familien. Etter flere dager med utroskapsrykter etter trafikkulykken før helga, tok Woods bladet fra munnen og kom med en innstendig beklagelse.

- Jeg har sviktet familien min, og jeg angrer dette av hele mitt hjerte. Jeg har ikke fulgt mine verdier og den oppførselen familien min fortjener. Jeg er ikke feilfri, og jeg er langtifra perfekt. Jeg takler oppførselen min bak lukkede dører sammen med familien min, skrev Woods i en en pressemelding på sine hjemmesider.

Unnskyldningen kom bare timer etter at en mobilsvarmelding fra hans angivelige elskerinne Jaimee Grubbs (24) ble publisert på nettsteder verden over, men Woods innrømte ikke eksplisitt utroskap i pressemeldingen.

BRÅK: Tiger Woods unnskyldte seg i går overfor kona Elin Nordegren og barna, etter de siste dagers hendelser.Foto: SCANPIX/REUTERS/Shaun Best
BRÅK: Tiger Woods unnskyldte seg i går overfor kona Elin Nordegren og barna, etter de siste dagers hendelser.Foto: SCANPIX/REUTERS/Shaun Best Vis mer

Derfor vekker det en viss oppsikt at Jesper Parnevik til de grader slår hånda av sin venn og golfkollega. For svenskens sympatier ligger helt og holdent hos Elin Nordegren.

- Elin er som en i familien for Mia, meg og barna. Jeg håper hun bruker en «driver» i stedet for et «treer-jern» neste gang, sier Parnevik, med klar referanse til at Tiger Woods' kone benyttet en golfkølle til å knuse bakvinduet på ektemannens bil etter den mye omtalte trafikkulykken.

- Vi tenker på henne hele tiden. Og hun vet hvor hun finner oss dersom hun trenger støtte. Det må være tøft for henne nå, et stort kaos, sier Parnevik.

Ikke «Just do it»
Svensken sier i dag at han angrer på at han introduserte Tiger for Elin.

- Jeg er veldig trist, så klart. Jeg synes virkelig synd på Elin ettersom det var min og min kones feil at vi koblet henne med ham. Vi trodde åpenbart at han var en bedre fyr enn han er, utdyper Parnevik overfor Golf Channel, via Sydney Morning Herald.

- Dette er selvfølgelig en privatsak. Men når du er den han er, verdens største idrettsmann, burde du kanskje tenke litt mer før du gjør ting, og ikke «Just Do It», som Nike uttrykker det, sier Parnevik.

44-årige Parnevik har fem seire på PGA-touren.

STO FRAM I UKEBLAD: Unnskyldningen kom kort tid etter at Jaimee Grubbs fortalte det amerikanske folk at Tiger Woods var utro med henne, via US Weeklys forside. Her i et bilde fra realityserien "Tool Academy", der 24-åringen skrøt av forholdet til golferen. Foto: SCANPIX/AP
STO FRAM I UKEBLAD: Unnskyldningen kom kort tid etter at Jaimee Grubbs fortalte det amerikanske folk at Tiger Woods var utro med henne, via US Weeklys forside. Her i et bilde fra realityserien "Tool Academy", der 24-åringen skrøt av forholdet til golferen. Foto: SCANPIX/AP Vis mer