Parr håper å overta landslagsplassen etter Riise

- Jeg har vært andrevalget bak Riise.

VIL OVERTA: Nå som Riise har gitt seg på landslaget, håper Jonathan Parr å overta venstrebacken. Her er han i duell med ukrainske Jevgen Konopljanka under privatlandskampen i fotball mellom Norge og Ukraina på Estadio Olimpico i Sevilla tidligere i år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
VIL OVERTA: Nå som Riise har gitt seg på landslaget, håper Jonathan Parr å overta venstrebacken. Her er han i duell med ukrainske Jevgen Konopljanka under privatlandskampen i fotball mellom Norge og Ukraina på Estadio Olimpico i Sevilla tidligere i år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Jonathan Parr er høyt oppe etter at Crystal Palace rykket opp til Premier League. 24-åringen håper å overta John Arne Riises plass på Norges venstreback, skriver VG.

En kneskade har holdt Parr ute av spill en tid. Den tidligere Lyn- og Aalesund-spilleren har ni A-landskamper.

Etter at John Arne Riise bestemte seg for å gi seg på landslaget, er venstrebacken ledig. Derfor kom skaden ubeleilig for 24 år gamle Parr.

- Jeg har virkelig fått føle at en skade aldri kommer beleilig. Synd, selvsagt. Men jeg skal være klar til seriestart, sier Parr til VG.

Palace sikret opprykket med 1-0 mot Watford i mandagens opprykksfinale på Wembley. Norge møter Albania 7. juni.

- På landslaget har jeg vært annetvalg bak John Arne. Jeg går glipp av VM-kvalifiseringskampen nå, men målet er å spille så godt at jeg er fast på laget og gjør det godt i Premier League. Da tror jeg at sjansen vil by seg også på landslaget, sier Parr til VG.

(NTB)