<strong>VIL OVERTA:</strong> Nå som Riise har gitt seg på landslaget, håper Jonathan Parr å overta venstrebacken. Her er han i duell med ukrainske Jevgen Konopljanka under privatlandskampen i fotball mellom Norge og Ukraina på Estadio Olimpico i Sevilla tidligere i år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
VIL OVERTA: Nå som Riise har gitt seg på landslaget, håper Jonathan Parr å overta venstrebacken. Her er han i duell med ukrainske Jevgen Konopljanka under privatlandskampen i fotball mellom Norge og Ukraina på Estadio Olimpico i Sevilla tidligere i år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Parr håper å overta landslagsplassen etter Riise

- Jeg har vært andrevalget bak Riise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jonathan Parr er høyt oppe etter at Crystal Palace rykket opp til Premier League. 24-åringen håper å overta John Arne Riises plass på Norges venstreback, skriver VG.

En kneskade har holdt Parr ute av spill en tid. Den tidligere Lyn- og Aalesund-spilleren har ni A-landskamper.

Etter at John Arne Riise bestemte seg for å gi seg på landslaget, er venstrebacken ledig. Derfor kom skaden ubeleilig for 24 år gamle Parr.

- Jeg har virkelig fått føle at en skade aldri kommer beleilig. Synd, selvsagt. Men jeg skal være klar til seriestart, sier Parr til VG.

Palace sikret opprykket med 1-0 mot Watford i mandagens opprykksfinale på Wembley. Norge møter Albania 7. juni.

- På landslaget har jeg vært annetvalg bak John Arne. Jeg går glipp av VM-kvalifiseringskampen nå, men målet er å spille så godt at jeg er fast på laget og gjør det godt i Premier League. Da tror jeg at sjansen vil by seg også på landslaget, sier Parr til VG.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer