Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Parr kan få sin Premier League-debut på Old Trafford

Er med i Crystal Palace-troppen.

 SPILLEKLAR:  Jonathan Parr er spilleklar igjen og kan få sin Premier League-debut på Old Trafford mot Manchester United. Foto: AP Photo/PA, Daniel Hambury/ NTB Scanpix.
SPILLEKLAR: Jonathan Parr er spilleklar igjen og kan få sin Premier League-debut på Old Trafford mot Manchester United. Foto: AP Photo/PA, Daniel Hambury/ NTB Scanpix. Vis mer

(Dagbladet): Etter fem måneder på sidelinjen er Jonathan Parr spilleklar igjen.

24-åringen kunne ikke bistå da Crystal Palace sikret opprykket i vår, og de tre første Premier League-kampene har han måtte se fra tribuneplass.

Onsdag var han i aksjon i treningskamp mot Oman. Parr spilte en time da Palace vant 2-0.

 Nå er Oslo-gutten en del av troppen som skal møte Manchester United på Old Trafford.

- Jeg er med i troppen, og er veldig glad for det, så får vi se om det blir debut nå eller om det blir senere. Det blir uansett en veldig morsom kamp og en spennende kamp, sier Parr til TV 2.

«The Eagles» ligger på en foreløpig 14. plass etter å ha vunnet én av sine tre første kamper.

Manager Ian Holloway er glad for at nordmannen er tilgjengelig igjen.

- Vi trenger alternativer vi kan ha, sier manageren ifølge The Mirror.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling